Meimaand challenge maand

Deze maand gaan we met Vitesse het 100e levensjaar van de club in. Voor jong en oud staan er gedurende dit jaar verschillende activiteiten op de agenda.   

We trappen na de kick-off van 8 mei af met de Challengemaand voor de jeugd. Met de challenges worden de jeugdteams uitgedaagd om leuke opdrachten uit te voeren gedurende de komende weken. Met het uitvoeren van de opdrachten zijn er voor de teams mooie prijzen te winnen!

Zaterdag 8 mei om 15:30 is op de livestream de eerste weekopdracht en de maandopdracht gedeeld, we zijn ondertussen aangekomen bij de 2e weekchallenge!

Ga naar de livestream!

De Maandchallenge ''Jullie eigen 100 jaar spandoek''

Naast de verschillende  week en dagchallenges gedurende de maand is er een maandopdracht voor alle teams. Het jaar staat vol met festiviteiten waarbij we de Puikman zo mooi mogelijk willen aankleden. Daarom vragen we gedurende de challengemaand alle jeugdteams om een eigen spandoek te maken. Deze zullen gedurende het hele feestjaar gebruikt worden dus maak er iets moois van!

Jullie mogen als team zelf het materiaal kiezen, maar denk daarbij wel aan een formaat waarmee jullie lekker opvallen. Pak bijvoorbeeld het witte laken van je moeder! Waarmee je het spandoek versiert mogen jullie helemaal zelf weten maar misschien is verf het makkelijkst. Zorg in ieder geval dat iedereen zijn naam en julie team er goed opstaat. 

Nog een paar punten van aandacht vinden jullie hieronder: 

  1. Denk bij formaat aan ongeveer een laken, zorg dat hij kan worden opgehangen.
  2. Ieder team maakt een eigen spandoek, zorg dat iedereen zijn naam erop zet en het team!
  3. Gebruik verf of stiften maar zorg dat ze tegen een spatje regen kunnen!

Op 29 mei verwachten we alle jeugdteams om 11:00 op de Puikman met hun spandoek. 

  1. Eerst zullen we een foto maken op de Papenberg met alle teams en hun mooie spandoeken. Samen beelden we 100 jaar uit. 
  2. Bij goed weer worden de doeken achter de doelen van het A-veld opgehangen. Bij slecht weer in de kantine. 
  3. Iedereen krijgt de 29e een traktatie op de club voor jullie harde werk!
  4. Het winnende team van de spandoek-opdracht wordt bekend gemaakt via de social kanalen en wint een fantastische prijs die we later zullen delen!

2e weekchallenge Door Kees smit van az!

Kees Smit die bij AZ speelt heeft voor jullie een leuke 2e challenge opgenomen. Kijk het filmpje hieronder voor de instructies! 

Voor de verschillende leeftijden van de jeugd is de opdracht iets anders. Kijk daarvoor goed aan het einde van het filmpje naar het overzicht met afstanden.

Afstanden:

 

O19/014

3 doeltjes + het grote doel

 

013/012

2 doeltjes + het grote doel

 

Jonger dan 012

Geen doeltjes maar stippellijn. 5 passen vanaf het doeltje dus 5, 10 en 15 meter. 

 

Het winnende team wint weer een mooie traktatie!

Volgende week zal er weer een nieuwe weekchallenge voor jouw team live komen!

Vergeet ook niet om aan de maandchallenge te werken.