3 VRAGEN AAN ANNEMIEK GLORIE VAN aLGECO:

 

1. Kan je vertellen wat Algeco doet en waar het voor staat? 

Algeco biedt tijdelijke, semipermanente en permanente huisvestingsoplossingen en modulaire units voor verschillende branches. Wij zijn marktleider op dit gebied en zijn actief in verschillende sectoren; bouw, industrie, onderwijs, kantoorhuisvesting en evenementen. Tot 2019 waren wij beter bekend onder de naam BUKO Huisvesting, in november van dat jaar zijn wij overgenomen door Algeco.
 
In Nederland zijn wij gevestigd in Beverwijk en in Moerdijk. Algeco is een wereldspeler, actief in 24 landen en 60 jaar ervaring. Een prachtig en dynamisch bedrijf om voor te werken. Wil je meer weten over ons bedrijf? Neem een kijkje op onze website www.algeco.nl 

2. Hoe ben je bij de club betrokken geraakt, en wat betekent het om voor jullie om sponsor te zijn van Vitesse’22?

Zelf ben ik als jong meisje betrokken geraakt bij Vitesse 22 door mijn familie. Met veel plezier denk ik terug aan de familie toernooien in de jaren ’80 waar ik dan ook daadwerkelijk mocht mee voetballen. Ik herinner mij die dagen als één groot feest!  Daarnaast ben ik mijn hele leven al op De Puikman te vinden. Vroeger voetbal kijken bij mijn oudere broers, Hans en Koen Glorie en later bij onze eigen kinderen (Sepp en Sem) , neef (Job)  en nichtje (Anne). Mijn man Edwin is nu de trainer van de jongens JO18-1.

Voor mij betekent deze sponsoring een blijk van waardering naar de club en een financiële bijdrage aan het jubileum jaar. Het is maatschappelijk van groot belang dat een vereniging als Vitesse ‘22 blijft voortbestaan. Vooral om de fysieke waarde van de sport en het bewegen. Bewegen is goed voor onze gezondheid maar minstens zo belangrijk is de karaktervorming die sport heeft op assertiviteit, zelfbeheersing, enthousiasme en sociale vaardigheden, natuurlijk telt de derde helft hier ook mee.

Zakelijk is het voor ons een mooie gelegenheid om het bedrijf Algeco onder de aandacht te brengen.

3. Vitesse’22 bestaat 100 jaar, wat mag er volgens jou absoluut niet ontbreken?

Wat er niet mag ontbreken tijdens het jubileumjaar is op de eerste plaats de reünie en alle festiviteiten die er worden georganiseerd.
 
Daarnaast hoop ik dat we met alle aandacht rondom dit jubileumjaar meer sponsoren en meer leden kunnen werven om gezamenlijk Vitesse ‘22 nog meer op de kaart te kunnen zetten.