3 VRAGEN AAN RENE KUIJS VAN TRIANGEL GROUP:

 

1. Hoe is Triangel Groep bij de club betrokken geraakt en wat betekent het voor de Triangel Groep om sponsor te zijn van Vitesse’22? 

Ik ben al vanaf mijn 8ste lid van Vitesse’22. Al jaren kom ik daar met veel plezier. Ik heb zelf in het eerste van Vitesse’22 gespeeld en daarna ben ik jeugdtrainer geworden. Ook ben ik actief geweest binnen de technische commissie. Triangel Groep is meer dan 10 jaar trotse hoofdsponsor geweest van Vitesse’22.  

Wij vinden het belangrijk dat onze jeugd de mogelijkheid heeft om te sporten en dat ze zich daarbij met veel plezier maatschappelijk en sociaal ontwikkelen. Dat is de reden dat wij Vitesse’22 steunen met zowel energie en tijd als geld. 

2. Wat doet jullie bedrijf en waarvoor kunnen we bij jullie terecht?

Wij maken financiën eenvoudig. Balanceren inkomsten en uitgaven. Zorgen voor een solide basis en maken ruimte om te creëren. Van zakelijk tot privé. Dit doen we samen op basis van jouw wensen, dromen en doelen.  

Dus alle ingewikkelde zaken zoals de jaarrekening, belastingen, hypotheek, pensioen, testament, vermogensbeheer etc. maken we voor iedereen zo eenvoudig als het ABC, zodat jij je eigen financiële zaken kunt regelen op de manier die bij jouw past.  

3. We leren graag van onze sponsoren, hebben jullie nog een goede zakelijke tip voor onze leden?

Beslis pas als je het echt begrijpt. Begrijp je het (nog) niet maak de beslissing dan niet!  

(Als je het niet begrijpt, klopt het ook vaak niet)