3 VRAGEN AAN MIKE VAN VLIET VAN E-BIKE STORE:

 

1. WAT IS UW RELATIE TOT VITESSE NAAST HET ZIJN VAN SPONSOR? 

Vanaf mijn zesde werd ik lid van Vitesse’22. Op woensdag trainen en zaterdag heerlijk met mijn vriendjes voetballen. Ik vond het prachtig, helemaal de jeugdtoernooien waar je een hele zaterdag op de voetbalvelden mocht zijn. Van de jeugd naar de senioren en daar ruim 10 jaar in het eerste elftal mogen voetballen. Nu voetballen mijn twee kinderen bij Vitesse’22 en sta ik met veel trots langs de zijlijn en help ik graag een handje mee. Daarnaast 4 jaar geleden gestart in de sponsorcommissie. Een geweldig groep vrienden die vele uurtjes inzetten om sponsors aan te trekken en te behouden voor de club. 5 jaar geleden heb ik samen met mijn compagnon E-bike Store opgericht. De specialist in premium e-bikes, met vestigingen in Hoorn, Alkmaar en Amsterdam. Vandaar de link dat E-bike Store sponsor is geworden van dit bijzondere jubileum jaar van de club. 

2. Sommige spelers hebben een ritueel voor een wedstrijd, is er iets waar jullie in geloven of geloofden?

Wij geloven dat je het altijd samen met doen. Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Zoek enthousiaste mensen om je heen die nog beter dan jezelf zijn en laat ze functioneren in hun kracht. Alleen dan krijg je het beste team en het gewenste resultaat. Daar geloof ik in!

3. Waar kijk jij naar uit binnen het 100 jarig bestaan van de club?

Dat zijn twee avonden tijdens de feestweek in het bijzonder. Uiteraard de reünie waar ik hoop heel veel oude bekende hoop te zien en te spreken. Oud ploeggenoten zoals Barry Stuifbergen, Emiel Martens, Dick-jan Ente, Marco Jonker lijkt me leuk om die weer eens te zien en te spreken. Daarnaast organiseren wij vanuit de sponsorcommissie een dinnershow. Dit wordt een unieke avond met ruim 200 sponsors/ genodigden die we een prachtige avond willen geven. We zijn dit aan het voorbereiden en ik hoop dat we hier iedereen een mooie avond kunnen bezorgen. Vele sponsors steunen onze club al jaren en dat mag die avond eens goed gevierd worden.