Welkom clubgenoten

Ondanks de bijzondere tijd waarin we leven, die op dit moment door Covid-19 beheerst wordt, gaan we een ook een bijzonder jaar tegemoet; vanaf 11 mei 2021 aanstaande viert Vitesse ’22 namelijk haar 100e geboorte jaar! Dat mogen en willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en zal gepaard gaan met een jaar vol activiteiten, speciale gelegenheden, herinneringen ophalen en worden afgesloten met bijzondere feestelijkheden in mei 2022 voor (oud)-leden, spelers, trainers, sponsoren en iedereen die Vitesse ’22 een warm hart toedraagt. Voor zowel jong als oud!

Toen wij als commissie in 2016 met de voorbereidingen zijn gestart, hebben we samen met het Bestuur van Vitesse ’22 bepaald, wanneer, hoe lang en met welke activiteiten, festiviteiten en onderdelen we dit speciale jaar zouden gaan vieren. Vanaf dat moment is er een jaarplanning gemaakt, die start op 9 mei 2021 en spetterend/daverend zal eindigen in juni 2022.

Wat uiteraard ook belangrijk is, is om iedereen hierover in te lichten en op de hoogte te houden. Vandaar dat deze speciale website 100 jaar Vitesse ’22 is gemaakt. Verder zullen wij naast deze website ook met andere social media kanalen, zoals bijvoorbeeld Facebook enInstagram gaan werken om jou op de hoogte te houden over alles wat er gaat gebeuren. Maar ook om jouw hulp in te roepen om te ondersteunen op welke manier dan ook. Want het 100 jarig jubileum willen we niet alleen met jou vieren, maar ook met jou mogelijk maken.

Bekijk rustig eens alle informatie op deze website, maar weet dat deze nog lang niet compleet is. Zo zal over het programma op gezette tijden nieuwe informatie worden gegeven, zodat het voor iedereen nog een verrassing blijft wat er gaat gebeuren en hoe we dat gaan vieren.

Mocht je ons willen benaderen, dan zijn wij via de mail te bereiken op: info@100jaarvitesse22.nl Of spreek ons aan, wanneer we elkaar treffen op sportpark De Puikman.

Wij kijken uit naar een fantastisch jaar, waarin we samen gaan toe werken naar de 100e verjaardag!

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp