Welkom clubgenoten

Ondanks de bijzondere tijd waarin we leefden, die vorig jaar rond dit tijdstip door Covid-19 gedomineerd werd, gingen we een ook een bijzonder jaar tegemoet; vanaf 11 mei 2021 was namelijk de opening van het ‘op naar de 100’ jaar die Vitesse ’22 inging! Het jaar trapte af met een maand vol Challenges voor de jeugd, spandoeken die gemaakt zijn door alle teams. Daarnaast werd bij aanvang van het huidige seizoen ijsjes en taarten voor alle uit en thuisteams uitgedeeld. Want Vitesse’22 bestaat bijna 100 jaar, en dat wilden wij graag vieren met iedereen. Naast dat ging dat gepaard met een jaar vol activiteiten, speciale gelegenheden, een CalCup en een nieuwjaarswandeling op 2 januari.

Toen wij als commissie in 2016 met de voorbereidingen zijn gestart, hebben we samen met het Bestuur van Vitesse ’22 bepaald, wanneer, hoe lang en met welke activiteiten, festiviteiten en onderdelen we dit speciale jaar zouden gaan vieren. Vanaf dat moment is er een jaarplanning gemaakt, die gestart is op 9 mei 2021 en spetterend/daverend zal eindigen in juni 2022.

Wat uiteraard ook belangrijk is, is om iedereen hierover in te lichten en op de hoogte te houden. Vandaar dat deze speciale website 100 jaar Vitesse ’22 is gemaakt. Verder zullen wij naast deze website ook met andere social media kanalen, zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram gaan werken om jullie op de hoogte te houden over alles wat er gaat gebeuren. Maar ook om jullie hulp in te roepen om te ondersteunen op welke manier dan ook. Want het 100 jarig jubileum willen we niet alleen met jou vieren, maar ook met jou mogelijk maken.

Bekijk rustig eens alle informatie op deze website, onder andere de pagina Programma. Zodat eenieder op de hoogte is van al onze activiteiten, van de Jeugddag, het Familietoernooi tot aan de Reünie en het Eindfeest aan toe.

Mocht je ons willen benaderen, dan zijn wij via de mail te bereiken op: info@100jaarvitesse22.nl Of spreek ons aan, wanneer we elkaar treffen op sportpark De Puikman.

Wij kijken uit naar spetterend einde van een fantastisch jaar, waarin we samen gaan toe werken naar de 100e verjaardag van onze mooie sportvereniging R.K.S.V. Vitesse’22 !

Benieuwd naar onze activiteiten? Klik bovenaan op Programma en koop je kaarten hier:

Kaartverkoop Reünie, Familievoetbal en Feest van start!

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp