3 VRAGEN AAN KLAAS SCHUIJT VAN BLAUWE MONSTERS:

 

 

1. Wat doet jouw bedrijf en waarvoor kunnen we bij jullie terecht? 

Blauwe Monsters is full service online marketingbureau. We werken dagelijks met 40 online marketeers met allemaal hun eigen expertise aan de websites en marketingstrategieën van meer dan 300 klanten. 
We houden ons bezig met de strategie van e-commerce bedrijven en bedrijven die op zoek zijn naar relevante leads. Je kan bij ons terecht voor een volledige online marketingstrategie of een expert op een specifiek gebied zoals SEO of SEA. 

2. Vitesse’22 bestaat 100 jaar, wat mag volgens jou niet ontbreken?

Een dag of feest voor alle vrijwilligers die betrokken zijn (of geweest) bij de club. Vanaf dat ik 5 ben voetbal ik bij Vitesse, wanneer je in de jeugd speelt ben je je niet zo bewust dat de club afhankelijk is van de inzet van vrijwilligers. Nu ik betrokken ben bij de online zichtbaarheid en communicatie van het 100 jarig bestaan merk je hoeveel mensen zich met ziel en zaligheid inzetten voor de club. De mannen van de 100 jaar commissie zijn al jaren bezig met de voorbereidingen voor het 100 jarig bestaan. 

3. Als je een toast mag uitbrengen voor het 100 jarig bestaan van de club, wat ontbreekt er dan absoluut niet in jouw speech?

Als die speech op de Puikman is lijkt het mij goed om te benadrukken hoe uniek onze locatie is en daarom de wens uit te spreken dat we daar nog vele jaren op echt gras mogen voetballen.