TERUGBLIK EN FOTO’S ALLE EVENEMENTEN 100 JAAR VITESSE’22

Feestkalender
Feestkalender

In mei 2021 begonnen we de festiviteiten, midden in de pandemie. De officiële opening van ons jubileumjaar moest daarom ook met veel minder mensen plaatsvinden, dan we wilden. Een livestream via de website en social media werd goed bekeken, maar toch hebben veel mensen deze parel van een openingsfilm gemist.

Hieronder vinden jullie de openingsfilm van 100 jaar Vitesse’22, gemaakt door Stijn Kaandorp en Niels Ott:

Vrijdag 6 mei 2022 begonnen we met de officiële aftrap van onze 100 jaar activiteiten,
met de Sportdag voor de jeugd!

Zeer vroeg in de ochtend stonden er velen kinderen, begeleiders, Clown Alfredo én de predikant klaar bij De Pancratiuskerk. Hier vandaag gingen alle kinderen in optocht naar het sportcomplex toe. Één grote lange sliert vormden zich door Castricum heen, alwaar ze bij de club werden ontvangen door de Brandweer van Castricum, die een mooie sierboog maakten van water. Hierna begon het sportieve gedeelte, onder de bezielende leiding van de Evenementencommissie. Een zeer speciaal woord van dank aan deze commissie, die na vele maanden voor voorbereiding een uitgebreid programma had ontwikkelt van de jongste tot de oudste jeugd. Tijdens deze dag zijn er ontzettend veel foto’s gemaakt, die allemaal terug te vinden zijn als je op de groene knop hieronder drukt:

Zaterdagochtend 7 mei 2022 was er voor de jeugd van Castricum en omstreken de mogelijkheid om over de stormbaan te gaan.

En dat hebben we geweten. Om 08.30uur stond er bij de opening exact één blij kind. Deze vroege vogel had de baan voor zichzelf. Stipt een uur later was er al een wachtrij van 10 minuten om over de baan te mogen. Nadat we meer dan 750 blije kinderen over de baan hadden gehad, hebben we de baan gesloten om plaats te maken voor een ‘prikkelloos uurtje’, zodat ook de kinderen die niet zo snel zijn of minder snel meekomen in groepen vrij spel hadden om op eigen tempo over de baan heen te gaan. Een kleine sfeerimpressie van deze ochtend zie je hieronder op de link (let op, hierdoor ga je naar YouTube, en verlaat je onze website):

 

Zaterdag 7 mei 2022 was de dag van de 100 jaar Reünie.

Meer dan 600 mensen kwamen samen om terug te blikken op een vol eeuw voetbal bij onze club. Uiteraard kwamen er ook andere herinneringen naar boven, zoals de vele uitstapjes die de reünisten vroeger gemaakt hadden met elkaar. Om 15.30uur ging de poort open en stroomden de mensen binnen. Het weer zat grandioos mee en dat zorgde voor een uitgelaten sfeer. Toen naast DJ Meester Moeilijk ook nog De Skulpers kwamen optreden, was het feest compleet. Met een uit volle borst gezongen clublied van zowel zanger Dub Stuifbergen als het publiek, sloten we de avond na 21.00uur meer dan voldaan af. Er zijn die avond zeer veel foto’s gemaakt, die jullie allemaal hieronder terugvinden als je klikt op de groene balk hieronder:

Op zondag 8 mei 2022was het 100 jaar Familietoernooi.

Dit historisch evenement bracht ons vooraf al terug naar de hoogtijdagen van het ouderwetse Familietoernooi, lekker voetballen met familie, buren, oud-teamgenoten of vriendengroep. Diverse teams hadden zich in speciaal ontworpen tenues gehuld en de organisatie had iets neergezet waar nog lang over nagepraat gaat worden. Een pijl en boogspel als rode draad, het proberen te ontmaskeren van de mysterie guest (we zeggen niet wie het is Piet Wit) in 10 vragen, een snelheidspel op de stormbaan en een zeer grondige evaluatie met karaoke tot gevolg. Het kon niet op. De 100 jaar commissie is trots op de wat de groep van het Familietoernooi heeft neergezet! 

Ook deze dag zijn er zeer veel foto’s gemaakt, ook van alle teams. Een klik op de knop hieronder, en je vind de foto’s van die dag terug:

Woensdagavond 11 mei 2022 was het dan zo ver. Onze club bestond exact 100 jaar!

Het Bestuur had omliggende en bevriende clubs, de KNVB, onze burgmeester Mr Mans, ereleden, oud-trainers, oud-voorzitters en vele commissieleden uitgenodigd voor de receptie in de kantine. De sfeer was uitermate prettig en er waren enkele sprekers, waaronder natuurlijk onze eigen voorzitter Jeroen Tromp. 

Er zijn enkele memorabele foto’s gemaakt door Henk Hommes die avond, je vind ze hieronder terug, als klikt op de groene balk hieronder:

Donderdagavond 12 mei 2022 was ons Sponsordinner. Alle sponsoren die ons gesteund hadden door middel van het aanschaffen van een jubileumsponsorpakket waren deze avond uitgenodigd.

De jubileumtent werd leeggehaald en daarna vol gezet met restauranttafels. Tel hierbij alle aanwezigen bij op in mooie kleding en je weet dat je iets gemist hebt als je er niet bij bent geweest. De mannen van de Sponsorcommissie en Koen Glorie hadden de hele avond van begin tot eind aangepakt, waarvoor onze grote dank als 100-jaar commissie. Van de mooie uitnodigingen tot gastspreker Bas Nijhuis, van aankleding van de zaal tot het heerlijke eten, chapeau! Van het moment dat de deuren zich openden en eenieder pas zag wat er klaarstond, tot het laatste liedje van Danny’s Autopaleis aan toe, niemand ging zonder een glimlach naar huis.

Marieke Boeters heeft een flink aantal aandenkens geschoten, en die vind je hieronder, als je klikt op de groene balk:

Zaterdagavond 14 mei staat bij de meesten nog goed in de geheugens gegrift. Wat hebben we daar huisgehouden zeg. Om 19.22uur ging het dak er bijna letterlijk af, toen KRIS KROSS AMSTERDAM de eerste beats door de speakers galmden. De Feestavond was los! Met ruim 1200 mensen was de tent compleet uitverkocht!

Nadat DJ Yvo van Breukelen de boel overnam en ROYAL FLUSH de boel op stelten zette kon het niet meer stuk. Dachten we. Bijna 4 duizendliter tanks en een compleet lege buitenbar verder, sloten we de avond af met ons clublied, gezongen door Dub Stuifbergen. Wat een kippenvelmoment!

Er zijn die avond niet super veel foto’s genomen, want ja, bier, een camera en dit nummer gaan nu eenmaal niet goed samen. Maar toch hebben we enkele plaatjes, hopelijk staan jullie er een beetje normaal op 🙂   

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp